نحوه رانندگی با خودروی اتومات
رانندگی یک مهارت همه گیر و مهم در تمام دنیاست. اما قبل از اینکه به فکر رانندگی بیافتید، باید بدانید که رانندگی یک امتیاز است،
و نه یک اجبار. پس باید هم زمان با رانندگی، مسئولیت پذیری در برابر راننده بودن را نیز بیاموزید. قوانین رانندگی برای خود ما وضع
شده اند و رعایت آنها به نفع خودمان است.
رانندگی با خودرو اتومات بسیار راحت است ولی اگر آشنا با گیر بکسهای اتومات نباشید میتواند خسارت بسیار جدی به خودرو وارد کند و قطعا گیربکس را خراب میکند .
– ترمز دستی را بخوابانید. پدال ترمز را نگه دارید. سوییچ را بگردانید و استارت بزنید.
– ماشین را در دنده قرار دهید. در ماشین های دنده اتوماتیک، حرکت (D) و یا معکوس (R) را می توانید انتخاب کنید. زمانی که می
خواهید دنده عقب بگذارید، داخل آینه عقب را نگاهی بیاندازید. دست خود را روی صندلی کمک راننده قرار داده، سر را به عقب
برگردانید و به عقب بروید.

نحوه رانندگی با خودروی اتومات|ولتاژ باتری
– پا را از روی ترمز برداشته و حرکت کنید. به مرور فشار روی گاز را بیشتر کنید.
– شتاب مورد نظر را بگیرید. اگر در بزرگراه باشید، باید از حداکثر و حداقل سرعت حرکت آگاه باشید و البته با ترافیک جاده خود را وفق
دهید. رعایت نکردن حداقل سرعت، می تواند به همان اندازه رعایت نکردن حداکثر سرعت خطرناک باشد. آرام و به مرور به شتاب خود بیافزایید.
– کنترل خودرو را در دست داشته باشید. هر دو دست را روی فرمان قرار دهید. دست ها را در وضعیت ساعت ۸ و ۴ و یا کمی بالاتر،
یعنی ۹ و ۳ نگه دارید. زمانی که می خواهید دور بزنید، دستی را که به چرخ مورد نظر نزدیکتر است را به سمت پایین بگردانید و
دست مخالف را به سمت بالا و فرمان را به آن سمت بگردانید. در دور زدن های سریع، دستی که با آن فرمان را می کشید، باید روی
دست هل دهنده قرار دهید و این کار را دو دستی انجام دهید.

نحوه رانندگی با خودروی اتومات|ولتاژ باتری
– طول خط توقف و ترمز خودرو را بدانید. باید حواستان باشد که چند متر جلوتر از ترمز، خودرو به طور کامل متوقف خواهد شد. همیشه فاصله خود را با خودروی مقابل خود حفظ کنید. این قانون را به یاد داشته باشید:
رانندگی با خودرو اتومات بسیار راحت است ولی اگر آشنا با گیر بکسهای اتومات نباشید میتواند خسارت بسیار جدی به خودرو وارد کند و قطعا گیربکس را خراب میکند .
همیشه دو ثانیه عقب تر از ماشین جلویی تان باشید. هیچگاه به طور ناگهانی توقف نکنید، مگر اینکه وضعیتی اورژانسی پیش آمده باشد.
– از علائم هشدار خودرو، به درستی استفاده کنید. راننده ای که در پشت سرتان می راند، از ذهن شما خبر ندارد. باید با استفاده از علائم هشدار، او را با خبر سازید. ۵۰ متر قبل از محل گردش، در تعویض لاین و هنگام خروج از پارک و یا تصمیم به پارک راهنما بزنید.
– از چراغ های خودرو، در موقعیت های خطر، تاریکی، وضعیت بارانی و یا مه، به درستی استفاده کنید. از روشن ماندن بی دلیل چراغ ها خودداری کنید.

نحوه رانندگی با خودروی اتومات|ولتاژ باتری
– از سالم بودن برف پاک کن مطمئن شوید و در هوای بارانی و یا برفی، از برف پاک کن به درستی استفاده کنید. در هوایی که دیدتان کمتر می شود، از سرعت خود بکاهید. بدون برف پاک کن سالم، در هوای طوفانی رانندگی نکنید.
– همیشه قبل از عوض کردن لاین، راهنما بزنید. در آینه نگاه کنید و وضعیت خودروهای دیگر نسبت به خودتان را بررسی کنید. به لاین بعدی، در امتداد شانه های خود، نگاه کنید و وضعیت را دوباره بررسی کنید و به لاین دیگر بروید.
– پس از اینکه به مقصد رسید، ماشین را خاموش کرده و درست پارک کنید. دنده را در وضعیت پارک قرار دهید. پا را روی ترمز گذاشته و متوقف شوید. دستی را بکشید. چراغ ها را خاموش کنید. درب خودروها را قفل کنید. وضعیت پارک خودرو را بررسی کنید.

نحوه رانندگی با خودروی اتومات|ولتاژ باتری
ایرادات احتمالی خودروی اتوماتیک:
سر و صدای خودرو هنگام توقف
نیازی به گفتن نیست که اگر هنگام تعویض دنده صداهای غیر معمول میشنوید به این علت است که گیربکس به شدت در حال کار است، ولی آیا به فکرتان خطور میکند هنگامی که دنده خلاص است هم اشیایی به هم برخورد بکنند؟
بله، قطعات گیربکس در تماس با هم هستند و به هم برخورد میکنند. این قبیل سر و صداها میتوانند، راه حل هایی ساده و یا گران قیمت داشته باشند… مانند بسیاری از عیب و ایرادهایی که در فهرست ما وجود دارند، گاهی افزودن یا تعویض واسکازین گیربکس میتواند کارساز باشد.

نحوه رانندگی با خودروی اتومات|ولتاژ باتری
جا نرفتن دنده
در گیربکس هایی که به درستی کار میکنند، خودرو با همان دندهای که شما یا کامپیوتر خودرویتان تعیین کردهاید به راهش ادامه میدهد، تا زمانی که شما یا کامپیوتر بخواهید دنده عوض کنید.
ولی در مورد گیربکس هایی که دنده آن ها از جا در میرود، خودرو دیگر با دندهای که برایش تعیین شده حرکت نمیکند و آن را پس میزند، و (گیربکس های دستی)
تمایل دارند به حالت خلاص در بیایند. این امر در بهترین حالت ناامید کننده و در بدترین حالت خطرناک است: وقتی پایتان را از روی
پدال گاز برمیدارید تا کنترل خودرو از دستتان خارج نشود، تنها چیزی که به آن فکر میکنید این است که گیربکس نیرویی به چرخ ها
منتقل نکند. نیازی نیست به فکر فرو بروید.
اگر چنین اتفاقی افتاد، بدانید وقت آن است نگاهی به گیربکس خودرویتان بیندازید. در بخش بعد، از علامت هشدار دهنده دیگری
صحبت میکنیم که ممکن است یک « فاجعه» واقعی به نظر برسند ولی برطرف کردنشان زیاد پیچیده نیست.
تلگرام 👇
اینستاگرام 👇
🆔https://www.instagram.com/invites/contact/?i=1dgc9tvccqsiz&utm_content=ehbt6z2
سایت 👇
🌐 https://www.voltajbattery.ir
دیدگاهتان را بنویسید