رانا یکی از محصولات ایران خودرو است که نام آن از سال ۱۳۹۱ در لیست تولیدات بزرگترین کمپانی خودروسازی ایران جای گرفت. این سدان جمع و جور که در واقع نسخه ارزانسازی شده پژو ۲۰۶ اس دی به شمار میرود، ابتدا با تیپ ای ال (EL) به دست مشتریان بازار داخل رسید اما از سال ۱۳۹۲ تیپ ال ایکس ( LX) آن به بازار آمد که در مقایسه با نسخه پیشین تغییراتی همچون بهبود کیفیت کابین و برخورداری از امکاناتی نظیر سنسور فاصله سنج عقب، شیشه بالابر برقی عقب، نمایشگر کامپیوتر سفری روی داشبورد و اضافه شدن بلندگوهای روی درب عقب را تجربه کرده بود. در ادامه مطلب قصد داریم تا خودرو رانا را از جنبههای گوناگون همچون طراحی ظاهری، فضای داخلی، مشخصات فنی، آپشنها و امکانات و همچنین وضعیت فروش این خودرو در بازار ایران مورد بحث و بررسی قرار دهیم.باتری رانا
بررسی رانا
در سبد محصولات قابل عرضه ایران خودرو می توان خودروهای متنوعی را پیدا کرد و عموم آنان محدوده قیمتی نزدیک به یکدیگر دارند و همین موضوع باعث شده تا در نبود رقیب خارجی برای خودروسازان داخلی، محصولات ایران خودرو خودشان به عنوان رقیبی برای دیگر محصولات این شرکت معرفی شوند!. در سال 1391، ایران خودرو محصولی جدید با نام رانا معرفی کرد و از آنجایی که مشتریان ایرانی بویژه اقشار متوسط و پایین جامعه چاره ای جز خرید ماشین های ایرانی ندارند، این خودروی تکامل یافته براساس پژو 206 هم با استقبال خوبی در بازار مواجه شد، هرچند فروش آن به پای محصولات پژو نرسید. با این حال شرکت های خودروساز داخلی طی سال ها فعالیت و کسب تجربه کافی، یاد گرفته اند که با اضافه کردن چند امکانات ساده و ایجاد تغییراتی در ظاهر خودرو، می توانند محصولات قدیمی خود را بروزرسانی کرده و به عنوان خودروی مدل روز به بازار عرضه کنند و مشتریان برای خرید آن صف بکشند. به همین دلیل پس از نسخه معمولی رانا و فعالیت چندین ساله آن در بازار، نسخه رانا پلاس رونمایی شد و با تغییراتی ساده و دریافت یکسری امکانات اضافه، به عنوان خودروی مدل روز وارد بازار شده و در دسترس مشتریان قرار می گیرد.
باتری رانا
داخل رانا
داستان در بخش طراحی داخل کابین کمی متفاوت است، زیرا پژو 206 صندوقدار یکی از خودروهایی بود که در زمان ورود به بازار ایران، به دلیل داشتن کابینی مدرن و با کیفیت تواست نظر بسیاری از خریداران را به خود جلب کند. با این حال رفته رفته با آغاز داخلی سازی قطعات کابین، افت کیفیت هم آغاز شد و شاهد تنزل جدی در کیفیت متریال مصرفی در کابین پژو 206 صندوقدار بودیم. این روند در سال 91 و با آغاز تحریم ها و نرسیدن قطعات اصلی پژو به کشور شدت گرفت و قطعات چینی و ایرانی جایگزین قطعات با کیفیت فرانسوی شد. اما کابین رانا که از طرحی مستقل بهره گرفته است، به عقیده بسیاری از کارشناسان کاملا ناهماهنگ و ناموزون بوده که به هیچ عنوان احساس خوشایندی که درون کابین 206 به سرنشینان منتقل می شد را بازگو نمی کند. موضوع دیگری هم که به وضوح در داخل کابین رانا مشاهده می شود، جنس بی کیفیت و نامرغوب داشبورد آن است که یکی از بزرگ ترین نقاط ضعف رانا در مقایسه با پژو 206 صندوقدار به شمار می آید. باوجود بازنگری طراحی در رانا، مشکمل کمبود فضای پا برای سرنشینان عقب پژو 206 صندوقدار و هاچ بک به قوت خود باقی مانده و این مشکل همچنان در خودروی رانا هم وجود دارد و از نقاط ضعف آن به شمار می رود.
طراحی رانا
رانا در سال 1391 به عنوان محصول جدید ایران خودرو معرفی شد، اما این خودرو در واقع همان خودروی پژو 206 صندوقدار است که در ظاهر و آپشن های خود تغییراتی تجربه کرده است، هرچند هنوز تعداد زیادی هستند که همان طراحی قدیمی و تخم مرغی جذاب پژو 206 را بیشتر دوست دارند. در نمای جانبی و با نگاهی به فرم بدنه، طراحی درب های خودرو و یا حتی طراحی پنجره ها، می توان خودروی پژو 206 صندوقدار را به خوبی مشاهده کرد، اما ایران خودرو با ایجاد تغییراتی در قسمت جلو و عقب خودرو سعی کرده تا به شما یک خودروی جدید را معرفی کند. در قسمت جلو تقریبا چهره خودرو به طور کامل تغییر کرده و بجای چهره جذاب تر و بروز، شاهد یک طراحی اتوکشیده و ساده تری هستیم که صرفا یک طراحی جدید بر روی پلتفرم پژو 206 صندوقدار ارائه کرده است، اما این طراحی باعث نشده تا جذابیت آن بیشتر از خودروی پژو 206 صندوقدار باشد. با این حال قسمت عقب طراحی بهتری نسبت به خودروی پژو 206 صندوقدار داشته و در نسخه رانا پلاس این قسمت با نصب چراغ های جدید، جذاب تر از نسخه معمولی شده است. برخلاف طراحی قسمت جلوی پژو 206 صندوقدار، طراحی عقب آن جذابیت و خلاقیت کمتری داشته و همین امر باعث شده تا ایجاد تغییراتی در این بخش موجب بهبود طراحی و افزایش جذابیت آن بر روی رانا شود.
حال که به این موضوع رسیدیم بهتر است به بررسی باتری های موجود در بازار و باتری هایی که برای این نوع خودرو مناسب است بپردازیم.
همانطور که می دانید باتری های خودرو همگی دارای برق 12 ولت می باشند. پس در رابطه با توان برق خودرو صحبتی نمی ماند.
تمام تفاوت باتری های خودروی شما در توان نگهداری برق و ذخیره آن می باشد که مربوط به آمپر است.

باتری خودروی پراید 141 چیست ؟|ولتاژ باتری
ولتاژ باتری (اولین مجتمع تخصصی برق خودرو در مازندران)
نمایندگی رسمی صبا باتری و سپاهان باتری در مازندران
با بیش از 20 سال فعالیت
فروش بالا و پایین دارد / این خدمات است که می ماند.
باتری های مناسب برای خودروی پراید 141
شما به ترتیب می تواند 50 ، 55 آمپر باشد.
حال سوالی برای شما پیش می آید که بین این 2 گزینه کدام آمپر مناسب خودروی شماست؟
باید گفت بستگی به نوع استفاده ی شما از اتومبیل دارد. اگر خودروی شما یک خودروی کم استفاده برای شما و خانواده تان است که فقط برای چند روز در هفته از آن استفاده می کنید و زیاد با آن به سفر نمی روید و هیچ گونه سیستم های صوتی مازاد بر روی آن نصب نکرده اید (منظور سیستم های دارای آمپلی فایر می باشد که مصرف برق خودرو را بالا می برد.
آمپلی فایر با هر توانی مصرف جداگانه ای نسبت به برق کشی اصلی و فابریک خودرو دارد و چراغ های پر نور مانند زنون نیز ندارید باید به شما بگویم باتری های 50 آمپر برای خودروی شما کاملا مناسب است.
در صورتی که ماشین رانا شما به صورت روزانه استفاده می شود و سفرهای کوتاه و حتی بلند مدت و طولانی با خودرو می روید و در تابستان بیشتر از آن استفاده می کنید و دائم کولر خودرو روشن می باشد ولی همچنان سیستم صوتی مازاد و چراغ های زنون ندارید، باتری های 55 آمپر را به شما پیشنهاد می دهیم.
برای خرید بیشتر باتری ها کلیک کنید
باتری رانا
دلیل اینکه برای این استفاده از خودرو 5 آمپر بالاتر به شما پیشنهاد داده می شود فقط بخاطر استفاده بیشتر از خودرو می باشد. مطمئنا وقتی شما از ماشین رانا بیشتر استفاده می کنید بیشتر استارت می زنید،بیشتر چراغ ها را روشن می کنید بیشتر از کولر خودرو استفاده می کنید و …. پس طبیعتا باتری خودروی شما بیشتر از حالت اول شارژ را رها کرده و مجدد شارژ می شود مخصوصا حین استارت ماشین. بیشترین برق مورد نیاز در ماشین همین برق مورد نیاز برای استارت می باشد که در مقاله های قبل به صورت مفصل به این مورد پرداخته شده است.
حالا می رسیم به اون دسته از دوستانی که سیستم های صوتی و چراغ های زنون و هر سیم کشی مازاد بر سیم کشی های فابریک کارخانه بر روی خودروی خود دارند. برای این دسته از عزیزان در حالت عادی باتری های 50 آمپر پیشنهاد می شود. حالا شاید بگید حالت عادی؟؟؟ مگه حالت غیر عادی هم داریم؟؟؟ باید بگم بله…
حالت غیر عادی برای اون دسته از افرادی می باشد که سیستم های صوتی بیشتر از حالت عادی بر روی خودروی خود نصب می کنند. در اون حالت باید با افراد متخصص مشورت کنند و برای اون سیستم های بیشتر از حالت عادی یک باتری مجزا و یا یک خازن در نظر گرفته شود تا فشار بیش از اندازه به باتری و دینام خودرو وارد نشود.
در مورد باتری های 50 و 55 آمپر یک نکته بسیار مهم مورد توجه دوستان:
باتری های 50 آمپر در 2 نوع L1 و L2 می باشد. تفاوت 1 و 2 این نوع باتری در اندازه ابعاد آنهاست و تفاوتی در بازدهی و ذخیره نیرو ندارند. برخی از خودروها محل نصب باتری آن کوچک تر از حالت معمولی است به همین دلیل از باتری های نوع L1 که ابعاد کوچکتری دارد استفاده می کنند.
در خودروی رانا در بعضی از تیپ های جدید محل قرار گیری باتری فقط با ابعاد و اندازه باتری های 55 آمپر L1 متناسب است و متاسفانه نمی توانید باتری های بزرگتر از این نصب کنید و دوستانی که دارای سیستم های صوتی و چراغ های زنون هستند می بایست از یک باتری مجزا یا یک باتری یدک دیگر استفاده کنند تا آسیبی به سیستم برقی خودرو و باتری وارد نشود. ولی در بقیه ی مدل ها می توان از 50 و L2 و حتی 55 آمپر استفاده نمود.
باتری های 50 آمپر در نوع قطب کوتاه و قطب بلند موجود می باشد. برای خودروی رانا

باتری خودروی پراید 141 چیست ؟|ولتاژ باتری
شما باتری های 55 آمپر با قطب کوتاه مناسب می باشد.
در مرکز تخصصی برق خودرو، ولتاژ باتری تمامی باتری های نامبرده در بالا از 50 آمپر تا 55 آمپر در برندهای متفاوت با بهترین کیفیت و نازل ترین قیمت موجود می باشد. باتری های اوربیتال مربوط به کارخانه سپاهان باتری اصفهان، باتری های پرستیژ مربوط به کارخانه برنا باتری اصفهان، باتری های باتریکس مربوط به کارخانه پاسارگاد سمنان و …
نکاتی در مورد بررسی باتری
راحت ترین و اولین راه برای اینکه بفهمید باتری خودروی رانا
شما سالم است یا خیر بررسی رنگ چشمی باتری می باشد. چشمی باتری در 3 رنگ سبز، مشکی و سفید قرار می گیرد.
رنگ سبز به معنی این است که باتری شما شارژ دارد. این نکته را در نظر داشته باشید که سبز بودن دلیل بر سالم بودن باتری شما نیست و فقط دلیل بر شارژ بودن باتری شماست و به احتمال زیاد دینام خودروی 55 شما سالم است و باتری را شارژ می نماید.
رنگ مشکی به این معنی است که باتری شما شارژ ندارد. این نکته دلیل بر خرابی باتری شما نمی باشد و ممکن است با یک بار شارژ آن باتری به حالت اولیه خود برگردد و ممکن است دینام خودروی شما به درستی کار نکند.
رنگ سفید به معنی خراب شدن باتری شما می باشد که به احتمال خیلی زیاد باتری شما خشک شده است و صفحات داخلی آن خراب می باشد.
در کل برای اطمینان از سالم بودن و خراب بودن باتری به نزدیک ترین مرکز تخصصی برق خودرو در محل زندگی خود مراجعه کنید تا با دستگاه تخصصی تست باتری به شما اعلام کنند باتری سالم است یا خیر و با دستگاه های مخصوص تست از سالم بودن دینام و استارت خودروی خود اطمینان حاصل نمایید. در صورت خرابی و کار نکردن دینام باتری شارژ نمی شود درصورت داشتن برق دزدی شارژ باتری خالی می شود.

باتری خودروی پراید 141 چیست ؟|ولتاژ باتری
ولتاژ باتری (اولین مجتمع تخصصی برق خودرو در مازندران)
نمایندگی رسمی صبا باتری و سپاهان باتری در مازندران
با بیش از 20 سال فعالیت
فروش بالا و پایین دارد / این خدمات است که می ماند
مازندران / بابلسر / بعد از پل شازده رودخانه / جنب پمب بنزین
مدیر فروش : 09021178410
دفتر مرکزی: 011.35346660
تلگرام https://t.me/voltajbattery
اینستاگرام https://www.instagram.com/voltajbattery
باتری رانا
دیدگاهتان را بنویسید